MLM Gateway Logo

GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL

Global Domains International, Inc. is een wereldwijd domeinnaamregister voor alle .ws (Dot WS) domeinnamen. Het bedrijf werd opgericht in 1999. Door lid te worden van onze wereldwijde kans, kunt u geld verdienen door uw unieke domein te promoten. Het enige dat u nodig hebt, is doorverwijzen 5 en uw 5 leren om hun 5 enzovoort te krijgen. Global Domains International is een 5-niveau omlaag, multilevel marketing bedrijf. Wanneer je lid wordt, krijg je toegang tot gratis videotraining en het beste deel, het is allemaal gratis. Ons pakket omvat uw eigen domeinnaam, hostingaccounts en 10 e-mailaccounts, plus een eenvoudig te gebruiken online websitebouwer waarmee u zo snel mogelijk de perfecte website op internet kunt maken.

Als u geïnteresseerd bent in het maken van resterende inkomsten of inkomsten voor het leven, dan bent u 30 minuten per dag. Het loon is erg aantrekkelijk, je wordt op tijd betaald. De eerste 7 dagen is een gratis proefperiode. Daarna is het slechts $ 10 per maand voor lidmaatschap. Het bedrijf geeft u een gelieerde website om te verwijzen naar mensen die geïnteresseerd zijn in het verdienen van extra inkomsten vanuit huis. Je krijgt ook een website hosting en e-mail om andere zaken en / of voor bloggen te promoten. Goede deal! Onze beoordeling bij het Better Business Bureau is een A +. Onze zakelijke partners verdienen een gemiddelde beloning van $ 2100 of meer op de 15e van elke maand in commissie en wekelijkse bonussen die gaan van $ 100 tot $ 500.

We ontvangen samen de commissie en bonussen.

We krijgen ook betaald voor bonussen zoals wekelijkse bonus (bijvoorbeeld als je 5 mensen in een week inschrijft en zij betalen de $ 10 voor lidmaatschap tussen maandag - zondag ontvang je $ 100.

U verwijst in één week naar 10 mensen die u $ 200 ontvangt enzovoort. Er zijn veel verschillende manieren om met dit bedrijf te verdienen. U kunt PayPal, Direct Deposit, Debit of Credit Card gebruiken om uw betalingen te verrichten.

Zodra u bent geregistreerd, krijgt u: 7 dagen gratis proef testen, een unieke domeinnaam, kwaliteitsdomeinhosting met 100 MB opslagruimte, een eenvoudig te gebruiken website builder voor het snel opzetten van uw website (wordt geleverd met 100 MB of galerij opslagruimte), 10 aangepaste e-mailadressen voor uw domein, elk met 1 GB of opslagruimte, en de mogelijkheid om uw domein om te leiden naar een andere locatie.

Betalingen ontvangen via PayPal, directe storting of cheque. Er is een multiniveau marketingcompensatieplan op 5 niveaus.

Geweldige kans om inkomsten te verdienen.

Neem contact met me op via gdi@luxurylifestyle4u.ws voor meer informatie over hoe u aan de slag kunt gaan, of kopieer en plak deze link in uw browser www.website.ws/djenayo om aan de slag te gaan. Nadat u zich heeft aangemeld, neemt u contact met mij op zodat u meteen kunt beginnen met verdienen.

Ook als u dat wenst, heb ik ook betalingsbewijs. Dit bedrijf is echt en legitiem, je wordt echt betaald voor je werk.

MVG,

LUXURYLIFESTYLE4U

This article was published on 21.09.2018 by Patrice Oe
Author's business opportunity:

global domais international - domains, 10 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
All In One $25 Digital Busines
I Smile Every Time I Make Money With The $25 All-In-One Digital Business


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile