MLM Gateway Logo

Hayallerinin ötesine

Herkese Merhaba 

Ben 28 yaşında bir spor eğitmeniyim. 10 yıldır Boks, Fitness ve Vücut Geliştirme, pilates üzerine eğitmenlik yapıyorum. 2 yıl önce MLM Sektörüyle tanıştım ve aşık oldum. One More İnternational bir Türk firmasıdır ve şuan Dünya genelinde ciddi işler başarmıştır. Dünya pazarında daha çok ülke var ve ben şirketimi bu ülkelerde kurmak istiyorum.Hepinizin bildiği gibi Business For Home sitesinde yüzlerce dolar milyonerleri çıkarıyoruz.  TED NUYTEN nın yakından takip ettiği ve takdir ettiği hız kesmeden ivme kazanan firmalarda parmakla gösteriliyoruz. Benzersiz ürünlerimiz ile insanlara hem sağlık hem de varlık anlamında yardımcı oluyoruz. En büyük avantajımız ürünlerimizin deri yoluyla emilim sağlaması. Transtermal terapötik sistemler yani bant formatındaki ürünlerimiz kişilerin kolay ve güvenilir şekilde vücuduna etken maddeyi almasını sağlıyor. Kişilerin hastalıklarını tedavi eden bitkisel bantlar, Vitamin bantları ve uyku problemleri üzerine olan bantlar sayesinde kişiler deri yoluyla %90 oranında emilim sağlayabiliyor. Bu sayede yeni teknolojiye ayak uyduran eşsiz bir Network Marketing şirketiyle çalışıyorum. Kazanç planı ise sizi dehşete düşürecek kadar inanılmaz. 8 yerden ödeme yaparak sadece sizin değil ekibinizin kazancından, kişilerden hiç kesmeden kendi kasasından da ödemeler yaparak bu sektörde adını altın harflerle yazdırıyor.MLM sektöründe başarılı olmak doğru firma, doğru sponsor, doğru ekip, doğru ürünler ve doğru kazanç planından geçiyor. Özellik Korona virüs döneminden sonra maalesef sağlık anlamında kötüye gidiyoruz ve tam bu zamanda ürünlerim fayda sağlıyor. artık Wellness sektöründeyiz. İnsanlar iyi görünmek ve iyi hissetmek istiyor. Şimdiki zamanda trend ürünlerimiz ve kazanç sistemimizle oldukça iddialyız Biz eğlenerek her ülkede inanılmaz işler başarıyoruz. Sende benimle çalışabilir ve adım adım geleceğini inşa edebilirsin. Benimle birlikte tüm dünyada çılgın işler yapacak, Başarıya ve yeniliğe açık, vizyonu geniş, eğlenceli, pozitif, samimi ve dürüst iş ortakları arıyorum. Gelin beraber Dünyaya ismimizi yazdıralım
This article was published on 03.03.2024 by Didem Gündüz
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
$19 Join Bellame now!
You can join this amazing company for as low as $19 today. We are a luxury skincare and Health brand. We are considered a baby brand that is moving fast in the market. We have an amazing comp plan!


OR
Member Ad
ONLINE since 2017! DeFiStaking
Long-term business and unique concept!You can simply open an account for FREE and get started with 100 USDT. If you have any questions - please get in touch.



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile