MLM Gateway Logo

Dobrodošli,iskušajte neka nova iskustva i mogućnosti

Ne dopustite da mišljenja drugih, pa čak i vaših najmilijih čine da nešto što volite tako brzo i lako otpišete i odustanete.   U svakom slučaju, kada bilo koju promociju dodijelimo nagradama i poticajima da motiviramo naš tim na određene radnje, moramo uzeti u obzir nešto vrlo važno. Moramo biti u mogućnosti da pokrijemo promociju i pružimo ono što nudimo za postignuća koja smo tražili. To je nešto što vrlo ozbiljno imam na umu i prije pisanja nagrada koje nudim svom timu, matematiku sam izračunao kako bih bio siguran da ću to moći učiniti.Nema ništa loše u tome da imate ciljeve i želite ih postići, ali slušanje drugih bliskog uma i tvrdoglavih stavova spriječit će vas da živite najbolji život koji biste mogli živjeti.Zbog toga štomožete zaraditi u ovakvo vrijeme,gdje ne možemo nigdje,ne propuštajte sve olako......Prema mom mišljenju, na dobrom smo putu do uspjeha, ali naše putovanje je tek počelo, imamo još puno toga naučiti i još puno posla za obaviti. I mislim da je to uzbudljivo i sjajno!Iskreno se nadam našoj saradnji,naravno i zaradi,jeripak u današnjem vremenu svaki dolar dobro dođe.Ne propustite novu priliku,novu mogućnost za zaradom,jer smo uskraćeni zbog Corone na svim poljima,pa hajde da iskoristimo ovo vrijeme i da se malo ispušemo.

Budite dio mog tima,da,da ako imam uspjeha zašto da ne podijelim sa vama.Ako niste vi sretni i zadovoljni kako ću biti ja????

Željno vas očekujem dragi prijatelji,i nadam se da ćemo stići zajedno do VRHA,jer imamo ono što nam je potrebno.......... Dobra djela se uvijek vrate, često na vrlo čudne načine!

Zajedno možemo učiniti 

MoneyGuru  poslovnim svijetom  boljim i sretnijim mjestom za boravak ove sezone i dalje.

Srdačan pozdrav što većem broju podružnica koje se već kreću s tim duhom i isto toliko onih koji tek trebaju ući u red.

https://ref.moneyguru.co/nekica

Počnite zarađivati iz svog doma.Hvala!!!!!

This article was published on 07.12.2020 by Vahida Hamzić
Author's business opportunity:

Online work - Marketing, Free to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Want A Profit Software That...
Done-For-You Automated System: Setup Can Be Done In Less Than 30 Minutes And You Can Sit Back To Rack In The Profits


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile