MLM Gateway Logo

RAIN COMPENSATION PLAN 7 FIZETÉSI MÓDOK (HUNGARY)

(1) ELŐZETES ÜGYFÉL PROGRAM

(2) ELSŐ ORDER BONUS

(3) FIRST ORDER BONUS MATCH

(4) TEAM BIZOTTSÁG

(5) GENERATION MATCH BONUS

(6) LEADERSHIP EXECUTIVE BONUS

(7) LIFESTYLE BONUS

(1) Kedvezményezett ügyfelek programja: Amikor Rain partnerei olyan embereket regisztrálnak, akik úgy döntenek, hogy a vállalat részévé válnak, hogy közvetlenül a vállalattól vásárolják meg a termék használatát, de ne legyenek esős partnerek, akkor ezeket az egyéneket "PREFERRED CUSTOMERS" , Korlátlan bónusz, és minden egyes dobozért 30% -ot fizettek az ügyfeleidnek. A dobozonkénti 20 dollár minden egyes dobozra rögzített jövedelme.

(2) ELSŐ RENDELT BONUS: Ez az eső partnerek számára kifizetett jutalom, amely egy új kilátást jelent, ami az első vásárlás pontjának 40% -a (PV), ha az Eső partner (szponzor) vagy az alap , Builder vagy Pro csomag. De ha az Rain partner (szponzor) az aranycsomagon van, és feliratkozik a kilátásba, megkapja az új feliratkozás személyes mennyiségének (PV) 50% -át. 25 dollárért a Basic (legkisebb) és legfeljebb 400 dollárért az Elite csomag (a legnagyobb) számára. Korlátlan bónusz, és minden alkalommal, amikor regisztrálsz egy új közvetlen / partnert.

(3) FIRST ORDER BONUS MATCH (FOBM): Amikor egy Rain partner feliratkozik a kilátásokra, a Rain partner közvetlen felfelé 10% -ot kap az újonnan feliratkozott jegyzőkönyv PV-jétől, ezt a FOBM-et a közvetlen felfelé fizetettnek nevezik. 5 dollárból és 50 dollárból áll, ezért fontos, hogy a csapatod is növekszik. Ez is korlátlan bónusz, és minden alkalommal fizet, amikor a közvetlen beiratkozik a közvetlen.

(4) TEAM BIZOTTSÁG: Az Rain Internationalben az esőpartnerek heti jutalékokat kapnak (péntek). A térfogatokat a jobb lábra és a bal lábra (Bináris modell) kell felhalmozni. A kisebb fizetős 300Cv (ciklusok) 10% -a 30 dollárért kerül fizetésre ciklusonként (300CV balra és 300 CV jobbra). Minden, amit a csapata termel, a rendszerünk pontjai számítanak, és 10% -ot fizetünk a kisebb lábaktól. Minden olyan pont, amelyet nem fizetnek minden héten, a következő héten át hordozza, amíg a személy aktív. Ha aranycsomagot is választasz, akkor 1 álláshely, 3 pozíció helyett lesz. Heti pozíciónként hetente 10 000 dollárt kereshet. Ez a bónusz korlátozott, de mindenesetre nagyon jó fizetés mindhárom pozícióban.

(5) GENERATION MATCH BONUS: A generációs meccs akkor kezdődik, amikor egy Bronze Executive-t ér el egy héten belül. Akkor kapsz fizetést (8-13%) a csapatok minden tagjánál, aki jutalékot kap a Csapat jutalékai bónuszából. Példa: ha egy tagja 30 dollárt keres, és a generációs meccsbónusz 10%, akkor további $ 3 lesz. Ez a bónusz legfeljebb 7 generáció erejéig nyerhet, ahol minden Bronz Executive közvetlenül aláírja az új generációt.

Csak egy magyarázat: Susie Kwok asszony a cégünk első számú keresője, és csak 5 generációért jár, és heti több mint 100.000 dollár nyereséget kap, még mindig 2 generációért fizethető. Nem számít, ha minden generációnként 1000 ember van, akik a Team Commissions bónuszt keresik; akkor mindegyik 1000 emberre 8-13% -ot kell fizetni.

(6) LEADERSHIP EXECUTIVE BONUS: Minden héten a vállalat úgy dönt, hogy megosztja a nyereséget a Rain partnereivel, akik elérték az EXECUTIVE rangot. Kap minden 1,5% -át a Rain Global Sales, ez a bónusz minden héten magasabb, mert az értékesítésünk is magasabb és magasabb.

(7) LIFESTYLE BONUS: Ez a heti bónusz azoknak az eső partnereknek, akik elérték a platina elit rangsorát és a fentieket (minden héten felhalmozják a szintet a szintre). Javítva fizetett 100 dollárról és 1000 dollárról minden héten élethosszig.

        TOVÁBBI PROMÓCIÓK ÉS ELŐNYÖK

(1) KISKERESKEDELMI EREDMÉNY: Ez a 32% -os nyereség a termékek értékesítése után, ha az eső partnerek eladják a javasolt kiskereskedelmi nyereséget.

(2) RANK ADVANCEMENT BONUS: Ez a bónusz az eső partnereknek, hogy új rangot szerezzenek Rain rendszerben. És azt csak egyszer nyerjük meg partnereink kemény munkájának jutalmaként. Minden rangra 30 dollárért és 25 000 dollárért fizetnek.

(3) RAIN PARTNER CSAPAT (INGYENES AUTOSHIP): Ha egy Rain partnernek 2 tagja van a csapata számára, aki egy naptári hónapban 2 tagot hoz magával, az Rain partner INGYENES BOX-ot keres (65 dollár), és ez a Rain partner autoship a következő hónapban. Egy Rain partner akár 4 FREE BOXES (260 dollár) nyerhet. 1 RPT, amikor beírja a 2 utasítást, és a 2 is regisztrál 2 minden. Minden Rain Partner Csapatért 1 kredit dobozban részesül. Tudsz építeni annyi RPT csapatot, amennyit csak akarsz, de egy naptári hónapon belül csak 4 doboz szabadon felveheted. Hónap, Több csapat, amire építesz, annál sikeresebb leszel, és a csapat önmagát is megismétli. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy nagy és erős szervezetet hozzanak létre, és mind a 7 másik módot óriásian nagy összegben fizetik Önnek és csapatának is.

(4) NEMZETKÖZI VONATKOZAT: Ezek a kiadások a Fizetett utazásokra a Rain partnerei számára szervezettek, hogy teljesíthessék FUN DREAMS-jukat.

AZ USA SZÁMÍTÁSA: Ez általában minden év február / július évében történik; a résztvevőket házastársukkal / partnereikkel szponzorálják, hogy felkeressék a Társaság székhelyét Salt Lake Cityben, Utah államban.

Követelmény: A Platinum Elite szint kétszer (2) egy hónap / 30 nap alatt.

This article was published on 04.09.2017 by Ojenike Kayode
Author's business opportunity:

Rain Intl - Health & Nutrition, 70 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Incredible Solar Opportunity!
Reach Solar is thrilled to announce an extraordinary opportunity for individuals interested in becoming Setters, Builders, Producers.. Don't miss out on this incredible chance to join our viral team.


OR
Member Ad
Revolutionary New Business
All Over The World, People Just Like YOU are Creating Walkaway $100k Per Year Incomes in 6 Months or Less With a Revolutionary New Done For You Business Model That Costs Just 33 Cents Per Day!



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile