MLM Gateway Logo

Bunastarea Ta la un click distanta!

Vino alaturi de noi in afacerea empowr pentru un viitor mai bun pentru Tine si Familia Ta!

 Empowr este o retea de socializare, un site si in acelasi timp o afacere democratica, a carei utilizatori sunt si proprietarii acesteia.

Adera la empowr deoarece aici pe empowr, putem combina bucuria și relaxarea cu câștigurile și acest lucru este minunat! De ce spun asta? Deoarece aici poti obține noi prieteni, împărtăși ideile, râzi, te distrezi, și, în același timp, faci bani.

Inscrie-te pe acest link:

   http://www.empowr.com/GiurgiucaRaduSergiu

si te voi ajuta sa intelegi empowr si sa castigi cat mai multe criptomonede empowrs nou lansate.

empowr este o economie socială democratică care permite cetățenilor săi să câștige bani din activitățile pe care le fac aici, postarea conținutului (fotografii, bloguri, videoclipuri, actualizări de stare), vânzarea și sponsorizarea și predarea,

Despre ce este vorba?

De asemenea, știți că empowr nu este un loc pentru îmbogățirea rapidă. Construiești o afacere, ceea ce înseamnă să muncești din greu și să suporți costuri pentru a-ți construi afacerea, deși aproape toate aceste costuri pot fi plătite folosind câștigurile tale empowre.

Aceasta nu este o caracteristică instant chat. Este o funcție de mesagerie: pentru fiecare mesaj pe care îl trimiteți voi trimite răspunsul în 24 de ore sau chiar mai repede.

A câștiga aici este destul de simplu. Puteți începe prin indeplinirea obiectivului dvs. zilnic. Vezi aici:

http://prntscr.com/gmzd94

Are 3 activități:

1. Postare = încărcați fotografii, adăugați videoclipuri (Youtube, Vimeo) și actualizări post post pentru a vă completa obiectivul zilnic.

2. Partajare = Vă puteți dori, să comentați sau să re-postați ceilalți cetățeni potențiali afișați sau enumerați sau să licitați un $ 1 (licitarea fotografiei) pentru a finaliza obiectivul de distribuire.

http://prntscr.com/g8l6i8

Rețineți că primele 2 goaluri zilnice vor fi complete fără a fi afișate, dar de la a treia și ulterioară trebuie să completați și obiectivul listei dvs.

3. Listare = Pentru completarea listei zilnice de țintă, trebuie să listați articolele de vânzare. Puteți să listați produsele și serviciile făcând clic pe Listă din postul; Vezi aici:

http://prntscr.com/fsdqb3

Produsul de afișare va completa imediat obiectivele listei la aprobarea automată. Anunturi de servicii: la fiecare trei (3) a cate 5 dolari fiecare sau mai mult de vânzări de servicii care sunt marcate "Serviciu primite", va fi creditat cu lovit obiectivul dvs. de listare zilnică.

În plus, pentru a vă ajuta să câștigați mai mult, veți obține mai multe bonusuri (listă, postare, partajare) după ce vă veți împlini obiectivele zilnice.

This article was published on 29.01.2018 by Giurgiuca Radu Sergiu
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Network marketing Goldmine
*Profitable GM merges upto 70%(R.O.M) Return on Merges* in less 48 hrs Min merge amount 300-max 5000


OR
Member Ad
Unlimited CASH DELIVERED DAILY
We do all the HEAVY lifting and MARTIN RUIZ will answer your call as soon as you review the site first. I have earned $500 and $1000 days easy with free post cards and text ads like this!



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile