MLM Gateway Logo

Gyógyító válaszok (HUNGARY)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a SOUL bevétele után a testünk megtapasztalhatja azt, amit gyógyító válaszként hívunk.

Az alábbiakban felsoroljuk a válaszok listáját, és ezeket a napi megfigyelések referenciaként kell kezelnünk, és nem használhatjuk orvosi szempontból jóváhagyott standard eredményeként.

(1) Magas vérnyomás: A fej kissé nehézkes lesz, és ez a tünet 1-2 hétig folytatódik.

(2) Koleszterin / Magas zsírtartalmú testtartalom: Szédülés, merev nyak, testvér, emulgeáló testzsír reakciója miatt.

(3) Stroke: Fejfájás, nyakfájás / merev nyak, a karok és végtagok gyengesége és zsibbadása, a test kényelmetlenül érezheti magát.

(4) Stroke-mozgás fogyatékosság: lebomlás, zsibbadás, gyógyulási reakció lesz zsibbadás -> fájdalom -> gyengeség, forduljon vissza rendes állapotba fordított sorrendben.

(5) Gyakoriság Stroke okozta: A gyenge keringési javulás fokozatosan és lassan visszaáll a normális szintre.

(6) Agy: javítja a memóriát.

(7) Parkinson-kór: A végtagok rázása jelentősen lelassul.

(8) Fejfájás / migrén: Kezdetben álmos lesz, akkor több fejfájást tapasztal, néha az ajkad hámozódik, néhány hét múlva vissza fog térni.

(9) Vaszkuláris elzáródás: Kezdetben szédülést, szédülést érezhetsz; 15 nap múlva jobb lesz.

(10) Szembetegségek: szétszakad, homályos látás, vérképző szemek, száraz szemek, nyálkahártya-szemkárosodás.

(11) Homályos látás: A látás javulni fog.

(12) Sinusitis: Néha megtapasztalhatja a nyálkahártyák növekedését, a nyálkahártya vastag lehet a vérrel, mert az szélesíti az orrkapillárisokat.

(13) Orrrák: Bomlékony anyag folyhat ki az orrából vagy füléből.

(14) Allergiás nátha: A tüsszögés és az orrdugulás növekedése.

(15) Arc Partial Paralysis Effect: Kezdetben az állapot rosszabbá válik, a szemek megszáradnak és néha az állapot javulni fog.

(16) Akne: Az akne problémája kezdetben romlik, de fokozatosan javulni fog.

(17) Sötét foltok és helyek az öregedés miatt: Kezdetben a foltok romlanak, de fokozatosan javulni fognak.

(18) Pajzsmirigy problémák: szívdobogás, végtagok gyengesége, szabálytalan alvás.

(19) Szegény vérkeringés: szédülés, testvérzés és kellemetlen érzés, zsibbadás az alsó lábszárban.

(20) Myocardialis infarctus / szívroham: fokozott szívverés, palpitáció, mellkasi kényelmetlenség, hideg verejtékezés, elfojtott érzés.

(21) Egészségtelen szív: Sápadt arc, hideg verejtékezés, fokozott szívverés, mellkasi diszkomfort / feszesség, torokfájás / torokfájdalom, angina, vállfájás, álmosság / szédülés, hypotensio, láz.

(22) Az artériák megkeményedése: Testtáj / fájdalom, szédülés, mellkasi kényelmetlenség.

(23) A légzőrendszer / tüdő rossz működése: növeli a köhögést krémes váladékkal, légszomjjal, száraz torokfájdalmakkal, mellkasi szorítással.

(24) Tüdő meszesedés / Pneumoconiosis: A kezdeti szakasz Pleural Effusion / Fluid a tüdőben, köhögés, sok váladék; jobb lesz 3 hónap múlva.

(25) Tüdőrák: Kezdetben a köhögés vérrel követi a köhögést vastag váladékkal.

(26) Krónikus bronchitis: Szájszárazság, szédülés, köhögés, köhögés, laryngitis (ideiglenes halláscsillapítás, hangvesztés).

(27) Asthma: Kezdetben 1-2 epizódot kap az asztmás rohamok vagy a köhögés, köhögnek ki sok váladék.

(28) Gyenge máj: kellemetlen vagy émelygő, szájszárazság, fekélyek, álmosság, álmatlanság, hasi fájdalom, pattanás, viszketés vagy bőrkiütés érzi magát, ez azt jelenti, hogy az immunitást fokozzák és a szervezet detoxizálja.

(29) Májcirrhosis / Májtumor szenvedők: A májindex GOT.GPT.AFP (A fetoprotein) növekedni fog, a test és az arc sötétedni fog, a vérben vagy vérrögök a székletben, szomjas, viszkető bőr, kanyaró, májfoltok, pikkelysömör és fokozatosan visszatér a normális szintre 3-6 hónap elteltével.

(30) Gyenge máj és vese: kezdeti állapot, szemérzékenység, száraz szemek, homályos látás, olajos könnyek, hát / test fájdalma, állapot javul 2-3 hónap után.

(31) Vesedialízis: Kezdetben a bőr és az arc sötétedni fog, a bőr viszketése, az állapot javulni fog és ingadozik, akár 6 hónapig, mielőtt fokozatosan visszatér a normális szintre.

(32) Veseelégtelenség: veseelégtelenség / fájdalom, a vizeletürítés növekedése, a vizelet színeinek megváltozása, viszketés / viszketés. Vissza fájdalom, ödéma, fáradtság, hányás, hasmenés, megnövekedett vérnyomás, letargikus, pár hét múlva normális lesz.

(33) Vese / húgyhólyag / tumor: hematuria, vér vizeletben.

(34) Gyenge gyomor / gyomor: Szívégetés / égő érzés a mellkasban, étvágytalanság, néha több epizód gyomor / gyomorfájás.

(35) Gyomor-rák: hányás, gyomorégés.

(36) Gyomorfekély: Fájdalom a fekélyben, a test gyógyul, és a sejtek megfiatalodnak, ami jó jel.

(37) Gastro ptosis: A gyomor súlyos / tele lesz, székrekedés, a test gyógyul, és a sejtek megfiatalodnak, ami jó jel.

(38) Gyengén belek: hasmenés, fekete büdös kiszökés, hasmenés, gyomorfájás.

(39) Bélrák / vastagbélrák: A súlyos hasmenés erőteljesebb a kemoterápiás kezelés során, és a súlyt visszanyerheti.

(40) Székrekedés / hasmenéses betegek: A nagy intesztinális gyógyulás korai stádiumaiban a székrekedésben szenvedők jobban megzavarják a székrekedésüket, és a hasmenés súlyosabb hasmenést eredményez, a helyzet 1-2 hónap után fokozatosan stabilizálódik.

(41) Endometriosis / méh mióma / csokoládé ciszta: ágyéki fájdalom, néha duzzadt íny, fájdalmas fekély a szájban, a helyzet javulni fog egy hónap után.

(42) Uterine Prolapse / Uterus Drooping: A hasi terület kezdete duzzadt, gyakori vizelés és kellemetlen érzés a vizelés során. 1-2 hónapot vesz igénybe a gyógyulás előtt.

(43) Gyenge utterus: kezdeti szakasz, gyakoribb menstruáció vagy menstruációs fájdalom vagy vérrögképződés fokozása.

(44) Nőbetegség: 1) viszketés, fokozódás 2) a gyógyulási időszak alatt, egyesek túlzott vérzést tapasztalhatnak 3) némelyek, akik rossz testalkatúsággal rendelkezhetnek, a menstruációs ciklus zavart okozhatnak.

(45) Prosztata Problémák: A kezdeti gyógyulási periódus alatt a vizelés, a kényelmetlenség és fokozatosan visszatér a normális állapotba.

(46) Szexuális képesség: a férfiak szexuális képessége kezdetben csökkenti és jelentősen javul.

(47) Hólyagrák: Gyulladás, vérzés, vizelet vér.

(48) Hasnyálmirigyek / cölöpök: az érintett terület fájdalmasabbá és duzzadtabbá válik, átmeneti vérzés, a helyzet javulni fog egy hónap után.

(49) A sciatica: ankh spondylitis elvesztése, 2-3 hónapos kezdeti gyógyulási idő alatt, fájdalmasabb fájdalmat és gyengeséget érezhet a vérrögök feloldódása miatt.

(50) Lipoma: A 3-6 hónapos kezdeti gyógyulási idő alatt a daganat nagyobb lesz, majd zsugorodik, majd visszaáll a normális szintre.

(51) Diabetes: a vér glükózszintje emelkedni fog, a vérnyomás emelkedni fog, szívdobogás, szédülés, nyaki feszültség, kezek és lábak oedema.

(52) Bőrbetegség: a kezdeti gyógyulási periódus alatt a bőr viszket és a méregtelenítés miatt a bőrprobléma romlik, a bőr 3-6 hónap után jobb lesz.

(53) Lymphoid tumorok: A kezdeti gyógyulási időszak alatt az érintett terület pirosra és duzzadt állapotba kerülhet, és fájdalmas lehet 3 hétig, mielőtt visszatér a normális szintre.

(54) Savas test felépítése: fájdalom és fájdalom, fáradtság, letargikus és álmosság a nap folyamán, szájszárazság, gyakori vizelés, felszívódás / fúrás.

(55) Alacsony fehérvérsejtek: szájszárazság, álom többé, csontritkulás stb.

(56) Izom- és idegfájdalmak: A kezdeti gyógyulási időszak alatt a szenvedő nagyobb fájdalmat és fájdalmat érez, mielőtt csökken.

(57) Neurosis / Depiláló Brain szenvedők: álmatlanság, hallucinációk, lesz energikus néhány nap után, Nem szabad éjszaka.

(58) Anaemia / alacsony vérnyomás: fejfájás, szédülés, álmatlanság, vállfájás, szívverés növelése, vérnyomás hirtelen megemelkedett. Néhányan az orrvérzést tapasztalhatják, főleg a nők körében, testnevelési állapotuk miatt.

(59) Köszvény: A kb. 2 hetes kezdeti gyógyulást követően több fájdalom és fájdalom, letargikus és testzáró érzés, ez néhány napig tart; az ízületek egyre duzzadtak, fájdalmasak és melegek.

(60) Hyperuricemia / Túl sok húgysav: A test fájdalmas, a súlyosságtól függően a különböző emberek különböző gyógyulási reakciókat tapasztalhatnak.

(61) Autonomikus idegrendi rendellenesség, túlzott férfi hormonok: pattanások.

(62) Leukémia: szájszárazság, álmatlanság, gyomorpanasz, hátfájás.

(63) Allergia vagy vegyi anyagok túlzott bevitele: csalánkiütés, hasmenés, hasi fájdalom, láz, tinnitus, vérnyomásváltozások, fokozott kiválasztódás.

(64) Érzékeny orr: Az orrvérzés az artériás áthaladás tisztítási folyamata miatt.

(65) Reuma: az érintett ízületek fájdalmat vagy fájdalmat okoznak néhány nappal a gyógyulást megelőzően.

(66) Rheumatoid arthritis: Kezdetben több ízületi fájdalmat, ágyéki fájdalmat, nyakfájdalmat érez, és 3-6 hónap alatt az állapot lassan javulni fog.

(67) Reuma, ízületi gyulladás, neuralgia: az érintett terület enyhe fájdalommal, duzzanattal, lázzal, fáradtsággal, merev testtel.

(68) Alsó gerinc-idegfájdalom: Kezdetben a vérrög feloldódása, az artériás elzáródások tisztázása miatt fokozódó fájdalmat észlel, a betegségek 2-3 hónap múlva jobbak.

(69) Hátfájás, hátfájás: a kezdeti gyógyulási periódus alatt több fájdalom és fájdalom jelentkezik, bizonyos idő elteltével a fájdalom és a fájdalom csökken.

(70) Menopauzás rendellenességek: a kezdeti gyógyulási időszak alatt az állapot romlik, az állapot fokozatosan javulni fog. A menstruációs időszak visszatérhet a menstruáció után a fiatalítás után.

(71) Belső / külső sérülések (sérülések, amelyek még nem gyógyulnak vagy régi sérülések): a kezdeti gyógyulási időszak alatt az érintett terület fájdalmasabb lesz; csomók is megjelenhetnek az érintett területen.

(72) Vérstasis: a régi sérülések visszatérhetnek; a hipoxiás fizikum a mellkasi kényelmetlenséget tapasztalhatja.


This article was published on 09.09.2017 by Ojenike Kayode
Author's business opportunity:

Rain Intl - Health , 65 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Unique dessert crumbs
Eclair coating crumbles similar to the ice cream bars


OR
Member Ad
MLM Leads That Convert!
I’ve never had such an amazing response! Of 50 leads that I bought, I signed up 7! These mlm leads are working for me…



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile