MLM Gateway Logo

Samoobslužné prádelny před obchodními centry

Zdravim

Nez zacneme co je to vubec pradlomatkiosek ?

Pradlomatkiosek je nova sluzba v Ceske republice. Mate k dispozici 8 Kg/18 kg pracku a 18 kg susicku. Praci cas je do 45 min a susen 15 min. Pri prani se puziva hypoalegrenni prasek a po celou dobu je pracka uzamcena. Po doprani vm prijde sms. Kiosek je otevreny 24/7 a jsou umisteny pred nakupnimi centry.


Proc se pridat ?

Protoze tahle sluzba se prave rozjizdi mate sanci byt na zacatku. Fungujeme na principu MLM a kisoky zainvestovavame pomoci crowdfundingu to znamena ze v poctu je sla nyni mame postavenych jiz 5 kiosku ktere jiz perou, vydelavaji. V planu je postavit minimalne 50 kiosku.

Z kazdeho kiosku se zisk dli na 3 casti:

1.cast - Rezie = urcita procenta pro firmu ( na opravy, udrzba )


2.cast - Urok = procenta, deli se mezi investory ( vy kdyz mate zainvestovano )


3.cast - Generacni kiosky = urcita cast zisku se odklada na vystavbu dalsch pradlomatkiosku.


Hlavne zalezi na navstevnosti ktera se prumeruje ze vech kiosku dohromady, nyni se pohybujeme kolem 5-6 lidi denne

Rocne jsme zatim na 6% zhodnoceni investice - Budu uprmny kdo mysli ze zainvestuje 10 000 a bude vydelavat velke penize tak to proste neni jsme realny byznys.

Proto odkladame urcitou cast na generacni kiosky takze cim vic zainvestovanych kiosku tim rychleji se nasetri na generacni ktere pridavaji kolem 2,8% p.a k vasemu zainvestovanemu kapitalu, TUDIZ UROK MUZE BYT NEOMEZENY! Kdyz se nam podari do 5 let postavit minimalne 50 kisoku pak bude zhruba generacni kiosek kazdy mesic +- to znamena ze pri prumerne denni navstevnosti 6 lidi mate rocne zhruba 7% p.a + k tomu kazdy mesic 2,8% z generacnich kiosku takze za jeden rok se dostanete na 12x2,8 to je 33,6% za rok z generanch + vasich zakladnich 7% dohromady se muzeme dostat na pekne uroky.

Plan do 5 let je postavit 100 kisok minimln 50 pak mte generacni kiosek kazdy mesic to znamena kazdy mesic plus 2,8% p.a k vasemu kapitalu.

Jak se zapojit ?

Registrace: https://www.bestseries.cz/join/Va3ulik

Je to jednoduche fungujeme na principu MLM tudiz at vam muu pomoci a jsme v siti nejlepe pres odkaz https://www.bestseries.cz/join/Va3ulik


Pripadne muzete sledovat nase stranky, statistiky navstevnosti, nebo sledovat webinare s majitelem firmy kde vsechno vysvetluje do detailu.

This article was published on 24.06.2020 by Tomáš Vaculík
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Social blast
I just upgraded to VIP on Social Blast!How about you? It's free to Join And Get Paid Just To Post Content


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile