MLM Gateway Logo

Léčivé odpovědi (Czech)

Vezměte prosím na vědomí, že po užívání SOUL může naše tělo zažít to, co nazýváme léčebnou odpovědí.

Níže je uveden seznam odpovědí a měl by být považován za referenční vodítko pro denní pozorování a neměl by být používán jako lékařsky schválený standardní výsledek.

1. Vysoký krevní tlak: Hlava se bude cítit trochu těžká a tento příznak bude trvat 1 až 2 týdny.

2. Cholesterol / Vysoký obsah tuku v těle: Závratě, ztuhlý krk, bolest těla v důsledku reakce z emulgujícího tělesného tuku.

3. Mrtvice: bolesti hlavy, bolesti krku / ztuhlý krk, slabost a necitlivost paží a končetin, tělo se bude cítit nepříjemně.

4. Pohyb mrtvice - postižení: degradace, necitlivost, hojivá reakce bude necitlivost -> bolest -> slabost, návrat k normálu v opačném pořadí.

5. Cvičení způsobující zdvih: Špatné zlepšení oběhu přichází postupně a pomalu se obnoví.

6. Brain: Zlepšete paměť.

7. Parkinsonova choroba: Třepání končetin se výrazně zpomalí.

8. Bolest hlavy / migréna: Zpočátku se budete cítit ospalí, pak zažijete více bolesti hlavy, někdy se vaše rty budou loupat, budete se zotavit po několika týdnech.

9. Cévní zástava: zpočátku budete cítit závratě, vertigo; Dostanete lepší po 15 dnech.

10. Oční choroby: roztrhání, rozmazané vidění, krevní obraz očí, suché oči, slizniční výtok z očí.

11. Rozostřená vize: Vize se zlepší.

12. Sinusitida: Někdy uvidíte nárůst sliznice, hlien může být tlustý krví, to je proto, že rozšiřuje vaše nosní kapiláry.

13. Rakovina nosní: Z nosu nebo uší může vyteče smradlavá látka.

14. Alergická rýma: zvýšení kýchání a nosní kongesce.

15. Čelní paralýza Čelní účinek: Zpočátku se stav zhorší, oči se uschnou a někdy se stav zlepší.

16. Akné: Problém akné se zpočátku zhorší, ale postupně se zlepší.

17. Tmavé skvrny a skvrny v důsledku stárnutí: Zpočátku se místa zhorší, ale postupně se zlepší.

18. Problémy s štítnou žlázou: Palpitace srdce, slabost v končetinách, nepravidelný spánek.

19. Špatná cirkulace krve: Závratě, bolesti těla a nepohodlí, necitlivost dolní končetiny.

20. Infarkt myokardu / Srdeční onemocnění: Zvýšení srdečního tepu, palpitace, nepohodlí na hrudi, studený pot, tlumený pocit.

21. Nezdravé srdce: bledá tvář, studený pot, nárůst srdečního tepu, nepohodlí / těsnost na hrudi, bolest v krku / krku, angina, bolest v rameni, ospalost / závrat, hypotenze, horečka.

22. Kalení tepen: Bolesti těla, závratě, hrudní potíže.

23. Špatné fungování dýchacího ústrojí / plic: Zvýšení kašla se krémovým hlenem, dušnost, bolest v krku, hrudník.

24. Kalcifikace plic / Pneumokonióza: počáteční fáze bude Pleurální výpotek / tekutina v plicích, kašel, spousta hlenu; Bude lepší po 3 měsících nebo tak.

25. Rakovina plic: Zpočátku kašle s krví následovaným kašlem s hustým hlenem.

26. Chronická bronchitida: Suchost v ústech, závratě, potíže s vylučováním hlenu, laryngitida (dočasné chrapotání hlasu a dočasné ztráty hlasu).

27. Astma: Na počátku se vyskytnou 1-2 další příhody astmatických záchvatů nebo kašel, vykašlávání velkého množství hlenu.

28. Slabá játra: cítí se plynatost nebo nevolnost, sucho v ústech, vředy, ospalost, nespavost, bolest břicha, akné, svědění nebo vyrážka, to znamená, že imunita je posilována a tělo detoxikuje.

29. Jaterní cirhóza / jaterní nádor: Jaterní index GOT.GPT.AFP (fetoprotein) se zvýší, tělo a obličej ztmavne, krev nebo krevní sraženiny ve stolici, žízeň, svědění, svědění, jaterní skvrny, psoriáza a postupně se vrátí k normálu Po 3-6 měsících.

30. Slabá játra a ledviny: počáteční fáze, nepohodlí očí, suché oči, rozostření vidění, mastné slzy, bolesti zad a těla, stav se zlepší po 2-3 měsících.

31. Obličejová dialýza: Zpočátku kůže a obličej ztmavne, svědění kůže, stav se zlepší a kolísá po dobu 6 měsíců, než se postupně vrátí k normálu.

32. Renální dysfunkce: Bolest ledvin / bolest, zvýšení výdeje moči, změny barvy moči, pruritus / svědění kůže. Bolest zad, otok, únava, zvracení, průjem, zvýšený krevní tlak, letargický, se vrátí k normálu po několika týdnech.

33. Obličky / močový měchýř / nádor: hematurie, krev v moči.

34. Slabý žaludek / žaludek: Pálení srdce / pocit pálení v hrudi, ztráta chuti k jídlu, někdy více epizod bolestí žaludku / žaludku.

35. Rakovina žaludku: zvracení, pálení žaludku.

36. Žaludeční vřed: Bolest v oblasti vředů, tělo je hojení a buňky jsou omlazující, což je dobré znamení.

37. Gastro ptóza: Žaludek se bude cítit těžký / plný, zácpa, tělo léčí a buňky jsou omlazující, což je dobré znamení.

38. Slabé střevy: průjem, černá páchnoucí defekace, plynatost, žaludeční křeče.

39. Rakovina střev / kolorektální karcinom: Závažná hnacka se během chemoterapie cítí energičtěji a může se získat zpět.

40. Pacienti se zácpou / průjem: Během raných stadií hojení tlustého střeva se u pacientů se zácpou bude cítit více zácpa a hnačky budou mít závažnější průjem, situace se po 1-2 měsících postupně stabilizuje.

41. Endometrióza / děložní fibroidy / čokoládová cysta: bederní bolesti, někdy i otoky dásní, bolestivé vředy v ústech, situace se po měsíci zlepší.

42. Prolaps dělohy / vykrvení dělohy: Začátek břišní oblasti opuštěný, časté močení a nepohodlí při močení. Bude trvat 1 až 2 měsíce před obnovením.

43. Slabá děloha: počáteční fáze, častější menstruace nebo menstruační bolest nebo zvýšení výtoku krevní sraženiny.

44. Ženské onemocnění: 1) svědění, zvýšení výtoku 2) během léčebného období, někteří lidé mohou mít nadměrné krvácení 3) někteří se špatnou tělesnou konstitucí mohou pociťovat zmatek z menstruačního cyklu.

45. Problémy s prostatou: Během počáteční léčebné periody, potíže s močením, nepohodlí a postupně zpátky do normálu.

46. Sexuální schopnosti: mužská sexuální schopnost se zpočátku sníží a výrazně se zlepší po.

47. Rakovina močového měchýře: Zánět, krvácení, krev v moči.

48. Hemoroidy / Piloti: postižená oblast bude více bolestivá a otravená, dočasné krvácení, situace se zlepší po 1 měsíci.

49. Sciatika: ankh ztrácí spondylitídu, během počátečního léčebného období 2-3 měsíců, může být pociťováno bolesti a slabostí kvůli rozpouštění krevních sraženin.

50. Lipom: Během počátečního léčebného období po 3 až 6 měsících se nádor zvětší, pak se zmenší a vrátí se zpět do normálu.

51. Diabetes: zvýší se hladina glukózy v krvi, zvýší se krevní tlak, bušení srdce, závratě, únava krku, otoky rukou a nohou.

52. Kožní onemocnění: během počáteční léčebné periody bude kůže více svědění a v důsledku detoxikace se kožní problém zhorší, pokožka se zlepší po 3-6 měsících.

53. Lymfoidní nádory: Během počáteční léčebné periody se postižená oblast změní na červenou a nabobtná a může být bolestivá po dobu přibližně 3 týdnů, než se vrátí do normálu.

54. Konstituce kyselého těla: bolesti a bolesti, únava, letargie a ospalost během dne, sucho v ústech, časté močení, flatulence / farting.

55. Nízký počet bílých krvinek: sucho v ústech, sen více, kostní nepohodlí apod.

56. Svalová a nervová bolest: Během počáteční léčebné periody bude pacient trpět více bolesti a bolesti před redukcí.

57. Neurozóza / depilace mozku: Nespavost, halucinace, po několika dnech bude energická, neměla by se užívat v noci.

58. Anémie / Nízký krevní tlak: bolest hlavy, závratě, nespavost, bolest v rameni, zvýšení srdečního tepu, náhlý nárůst krevního tlaku. Někteří lidé mohou pociťovat krvácení z nosu, většinou u žen kvůli zdravotnímu stavu těla.

59. Dna: Během počátečního léčení přibližně 2 týdnů, více bolesti a bolesti, pocitu letargie a bolesti těla by to mělo trvat několik dní; Klouby se stanou více otoky, bolestivé a teplé.

60. Hyperurikémie / Příliš mnoho kyseliny močové: Body bolesti, v závislosti na závažnosti, budou mít různí lidé různé léčebné reakce.

61. Porucha autonomního nervového řádu, nadměrné mužské hormony: akné.

62. Leukémie: sucho v ústech, zasněná, žaludeční potíže, bolesti zad.

63. Alergie nebo nadměrný příjem chemických látek: kopřivka, průjem, bolest břicha, horečka, tinnitus, změny krevního tlaku, zvýšená exkrece.

64. Citlivá nose: Krvácení z nosu způsobené vymizením průchodu tepny.

65. Revmatismus: postižené klouby budou bolet několik dní, než se zotaví.

66. Revmatoidní artritida: Na počátku pocit bolesti kloubů, bederní bolesti, bolesti v krku a po 3 až 6 měsících se pomalu zlepší stav.

67. Revmatismus, artritida, neuralgie: postižená oblast s lehkou bolestí, otoky, horečkou, únavou, ztuhlým tělem.

68. Dolní bolesti páteře: zpočátku kvůli rozpuštění krevní sraženiny, vylučování blokády tepny, uvidíte rostoucí bolest, podmínky budou lepší po 2 až 3 měsících.

69. Bolesti zad, bolesti zad: během počáteční léčebné periody, více bolesti a bolesti, po určitém čase se sníží bolesti a bolesti.

70. Menopauzální poruchy: Během počátečního léčebného období se stav zhorší, stav se postupně zlepší. Po menopauze po omlazení se může znovu objevit menstruační období.

71. Vnitřní / vnější zranění (zranění, která se ještě zotavila nebo stará zranění): během počátečního léčebného období bude postižená oblast mnohem bolestivější; V postižené oblasti se mohou objevit i hrudky.

72. Krevní staze: staré zranění mohou relapsovat; Hypoxie může mít pocit nepohodlí na hrudníku.

    Sledujte některé svědecké videa zde: http://bit.ly/2tbfFUm

Klepnutím na tlačítko "Nakupovat nyní" / "Webové stránky" umístěte objednávku.

Poznámka: "Preferovaný zákazník" (stává se "Preferovaným zákazníkem" znamená, že souhlasíte s tím, že produkt zakoupíte každý měsíc) Cena za balení je €63,00 (EUR).

Zatímco "maloobchodní zákazník", (stává se "maloobchodním zákazníkem" znamená, že se můžete rozhodnout, kdy koupit produkt) Cena za balení je €81,00 (EUR).


This article was published on 29.08.2017 by Ojenike Kayode
Author's business opportunity:

Rain Intl - Health & Nutrition, 70 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Powerful Crowdfunding Platform
Come Join a movement with a simple pay it forward attitude. Watch the two videos and contact with any questions.


OR
Member Ad
5 More People!
I'm Ready to Help 5 More People Quit Their Day Job with Their Own Internet Business!



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile