MLM Gateway Logo

PLAN NAKNADA RAIN 7 NAČINA DOBITI (Croatian)

(1) PREDNJI PROGRAM CUSTOMER-a

(2) PRVI ORDIRAN BONUS

(3) PRVI ORDER BONUS MATCH

(4) TEAM KOMISIJA

(5) GENERACIJA KORISNI BONUS

(6) LEADERSHIP IZVRŠNI BONUS

(7) LIFESTYLE BONUS

(1) PREDNJI PROGRAM KUPACA: Kada partneri Rain obznanjuju pojedince koji odaberu da budu dio tvrtke samo da bi kupili izravno od tvrtke za upotrebu proizvoda, ali ne da budu partner kiše, ovi se pojedinci smatraju "PREFERRED CUSTOMERS" , Neograničeni bonus i plaćate 30% za svaki kutija koje prodajete svojim kupcima. 20 $ po kutiji je fiksna zarada po svakom okviru.

(2) PRVI BONUS: Ovo je bonus isplaćen Partnerima Raina radi potpisivanja novog izgleda koji iznosi 40% bodova (PV) prve kupnje prospekta ako je partner Rain (Sponzor) ili na osnovnoj osnovi , Builder ili Pro paket. Ali ako partner Rain (Sponzor) nalazi na zlatnom paketu i prijavi potencijal, dobiva 50% od kupnje osobnog volumena (PV) novog prijave. Od $ 25 za Basic (najmanji) i do $ 400 za Elite paket (najveći). Također neograničen bonus, a vi ste plaćeni svaki put kada upišete novi izravni / partner.

(3) FIRST ORDER BONUS MATCH (FOBM): Kada partner Rain zabilježi prospekt, izravna linija Rain partnera zarađuje 10% PV-a novoprijavljenog potencijalnog klijenta, to se zove FOBM plaća izravnoj uplivi. Fiksna je od $ 5 i do $ 50, tako važno da i vaš tim raste. Također je neograničen bonus i plaća se svaki put kad vaš izravni upisujete svoje izravno.

(4) TIMSKA KOMISIJA: U Rain International, Rain partneri plaćaju se tjednim provizijama (petkom). Volumeni se nakupljaju na desnu nogu i lijevu nogu (Binarni model). 10% manje noge za svaku 300Cv (zvanu ciklus) plaća se kao 30 $ po ciklusu (300CV lijevo i 300 CV desno). Sve što vaš tim proizvodi proizvodi broje se bodovima u našem sustavu, a plaća se 10% od manje noge. Sve bodove koje se ne plaćaju u svakom tjednu prenose se idući tjedan sve dok je osoba aktivna. Također, ako odaberete Gold Pack, imat ćete umjesto 1 pozicije, 3 pozicije. A možete zaraditi i do 10.000 dolara tjedno po poziciji. Ovaj bonus je ograničen, ali u svakom slučaju vrlo dobro plaćen na sva tri mjesta.

(5) GENERACIJA MATCH BONUS: Generiranje utakmica počinje isplatiti kada postignete Bronze Executive u tjedan dana. Zatim dobivate plaću (8-13%) na svakom članu vašeg tima koji zarađuje proviziju od bonusa timskog povjerenstva. Primjer: ako jedan od vaših članova zarađuje 30 dolara i bonus generacije za taj tjedan iznosi 10%, dobit ćete dodatnih 3 $. Bonus se može zaraditi do sedam generacija duboko gdje svaki bronzan Izvršni pod Vama izravno počinje nova generacija.

Samo objašnjenje: gospođa Susie Kwok je broj jedan zaposlenik u našoj tvrtki i plaća se samo 5 generacija, a zarada svakog tjedna iznosi više od 100.000 $, i dalje se može platiti još 2 generacije. Nije bitno ako imate 1000 ljudi u svakoj generaciji koji zarađuju bonus za momčadske komisije; plaćate 8-13% na svih tih 1000 ljudi.

(6) LEADERSHIP EXECUTIVE BONUS: Svaki tjedan tvrtka odlučuje podijeliti neke zarade s partnerima Raina koji su dosegli EXECUTIVE rangove. Dobivajte 1,5% ukupne prodaje kiše, ovaj bonus je svaki tjedan veći jer je i prodaja veća i veća.

(7) LIFESTYLE BONUS: Ovo je tjedni bonus isplaćen partnerima Rain koji su dosegli elit platinastog ranga i gore (svaki tjedan akumuliraju glasnoću razine). Fiksno plaćeno od 100 USD i do 1000 USD svaki tjedan za cijeli život.

                                    DODATNE PROMOCIJE I POGODNOSTI

(1) DOBITAK NA MALO: Ovo je dobit od 32% na prodaji proizvoda jednom kada kišni partneri prodaju na predloženu maloprodajnu dobit.

(2) BONUS RASPOLAGANJA: Ovo je bonus koji se dodjeljuje Rain partnerima za postizanje novog ranga u sustavu Rain. I plaća se samo jednom kao nagrada za naporan rad naših partnera. Za svaki čin plaćate jednom od $ 30 i do $ 25.000.

(3) RAIN PARTNER TEAMS (FREE AUTOSHIP): Kada kišni partner ima 2 člana svog tima koji svakog kalendarskog mjeseca prima 2 člana, partner Rain zarađuje FREE BOX ($ 65), a to može biti za Autoship partnera kiše za sljedeći mjesec. Partnera za kišu može zaraditi do 4 BESPLATNE KUTIJE (260 USD). 1 RPT je kada upisujete 2 usmjerava i one 2 također upisuju 2 svaki. Za svaki tim za kišne partnere dobivate bodove za 1 kutiju. Možete izgraditi što je više RPT timova koliko želite, ali u roku kalendara možete besplatno dobiti samo 4 kutija. Mjesec, više timova koje gradite, više ćete biti uspješni i tim će se duplicirati. Ovo je najsnažniji način izgradnje velike i snažne organizacije, a svih 7 drugih načina bit će plaćeni u nevjerojatno velikim količinama i vama i vašem timu.

(4) MEĐUNARODNI PUTOVANJE: To su sve troškovi Plaćeni troškovi dogovoreni za tvrtke Rain, tako da mogu ispuniti svoj FUN DREAMS.

GOLD RETREAT U SAD: Ovo se obično nalazi u veljači / srpnju svake godine; sudionici su sponzorirani sa svojim partnerom / partnerom kako bi posjetili sjedište tvrtke u Salt Lake Cityju, Utah, SAD.

ZAHTJEV: Kvalificirajte se za Platinum Elite razinu dvaput (2) u roku od mjesec dana / 30 dana.

This article was published on 01.09.2017 by Ojenike Kayode
Author's business opportunity:

Rain Intl - Health & Nutrition, 70 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Im looking for serious, motiva
Im looking for serious, motivated and hardworking individual who want to join a great team .Must have a computer and 10-15 hours a week to commit. 



OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile