MLM Gateway Logo

Den 24 November finns en möjlighet att göra en bra investering i Stockholm

Investera i den nya kryptovalutan som kommer att användas i framtidens handel Globalt.

weeNEXX lanserar en ICO (initial Coin Offering) den 3 november 2018.

Första fasen för ICO är ett program kallat "FAMILY & FRIENDS"-programmet som pågår från den 3 november till och med den 24 december, 2018. Företaget gör det möjligt via en RoadSHOW som går igenom Europa.

Företagets mål är att låta alla CooinX-medlemmar, att inte bara ha möjlighet att förvärva wee ICO Token till ett otroligt bra pris, men också att få en möjlig att tjäna upp till 10 miljoner Token GRATIS!

Denna RoadSHOW kommer till Stockholm den 24 november, och det blir ingen upprepning. Detta är den enda tillfället och vår enda chans!

På vilket sätt går man till läga? Genom att bjuda in familj och vänner att vara med på denna på denna unika möjlighet, att göra en vinst som kan vara upp till 10 000% ökning av teckenspriset i slutet av 2019.

För att kunna bli inbjuden till träffen i Stockholm kontaktar du mig på  johan@framgangsforum.se.

Om vill gå vidare och bygga upp en bra inkomst, behöver du vara en CooinX partner. Du blir det genom gå med i CooinX via följande länk:

https://landing.cooinx.com/en/i/s/b7db9322-a572-3aa8-b9c4-76149848fee0/s/left

Kostnaden för att gå med är 1157 Euro.

Vad gör då CooinX?

CooinX är skapat för att lansera wee-systemet, som är ett kundkommunikationssystem (wee.com). Som CooniX partner  garanterar de dig exceptionella möjligheter att tjäna pengar via engångsbetalningar och betalningar varje vecka, månad, kvartal och år. Din aktiva insats genererar en "aktiv" inkomst. De ger även en "passiva" inkomst från det engagemang du har visat, även när du inte längre är aktiv. Det gör att du kan arbeta en tid precis så mycket som du önskar och har därefter möjligheten att dra dig tillbaka och behålla en del av din inkomst. Den passiva inkomsten kan också gå i arv.

Vill du titta på en affärspresentation, så titta på denna länk som ger en bra orienteering av möjligheterna (engelska): 50 minuter Videofilm

This article was published on 30.10.2018 by Johan Hörman
Author's business opportunity:

WeeNexx - weeToken ICO, 500 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Cliqly
An Online Email Marketing that earns you bucks.... Make money in just some days


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile