MLM Gateway Logo

Future of Digital - viitorul in era digitala !

”Aș prefera să câștig 1% din munca a 100 de oameni decât 100% din munca mea”.

John D. Rockefeller

Bine ai venit în viitorul tău!

Future of Digital – Fod – vrea să te aducă în viitor înaintea celorlalți.

Vei afla cum toti membrii retelei tale vor deveni activi. As putea extinde aceasta afirmatie spunand ca ai putea activa chiar si membrii care deja au renuntat.

Sti bine, mai ales daca ai o experienta de 5, 10 15 ani in networkmarketing, ca doar 15 sau 20 la suta dintre oamenii din reteaua ta au facut o prezentare luna trecuta. Vei vedea cum toti membrii retelei tale vor deveni activi.

Este extraordinar să ai o rețea de networkmarketing gata făcută, indiferent de rețea, indiferent de companie.

La construcția acestui proiect au lucrat peste 20 de networkeri cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Toti acestia, la unison spun ca visul networker-ului este: ”dacă s-ar putea cumva să construiesc (dar fără să construiesc) o rețea mare odată, pentru mai multe companii simultan”. Adevarul este ca ne place sa avem o retea gata construita, dar nu ne place sa o construim.

Fiecare intalnire costa timp, bani, energie. Cand prietenul tau bun te refuza iti vine sa te lasi pe loc, stii exact ce zic: ”Daca ar putea cumva sa faca altcineva munca in locul tau…”

Sa reusesti din prima sa faci o retea mare si stabila, asta chiar ca este greu. Cei mai buni oameni cu care vorbesti sunt primii, si pe primii ii strici cu lipsa ta de abilitati, normale la inceput. Iar cand abilitatile incepi sa le dobandesti in timp cu bani si la tot felul de traininguri, nu mai ai cu cine sa vorbesti.

Se stie ca in networkmarketing costurile sunt scazute si este adevarat. Si totusi fiecare intalnire te costa macar o apa si o cafea si iti pierzi doua ore. Asta inseamna ca daca ai avea doar o intalnire pe zi trebuie deja sa ai un buget de 150 de euro lunar si sa iti faci ceva timp, ca sa nu mai zic ca 30 de intalniri nu duc neaparat la vreo performanta.

Costurile sunt mici, dar totusi daca ne facem un calcul ajungem la 1.800 de euro intr-un an.

Daca am putea cumva muta datoria si timpul la altcineva, asta te intreb pe tine, asa cum s-au intrebat si fondatorii acestei companii.

Acest altcineva este un sistem care face munca in locul tau. Un program online care prezinta simultan si peste tot in lume, intr-o maniera profesionista, multiple oportunitati de afaceri. Face sute de prezentari fara sa se plictiseasca.

Este un sistem care nu oboseste, nu se plictiseste, mai mult decat atat, un sistem care are anexata o platforma de internetmarketing care iti va genera continuu prospecti de peste tot in lume, si nu orice prospecti, doar prospecti gata calificati. Ii si inscrie, ii si invata sa faca singuri cumparaturi. In felul acesta face o mare munca numai pentru tine.

Un sistem care lucreaza non stop pentru tine.

Un sistem online automat, creat de networkeri profesionisti, internet marketeri profesionisti, programatori profesionisti.

Sistemul face toate prezentarile necesare, da toate explicatiile in locul tau.

Tot ce ai tu nevoie este numele tau in platforma Future of Digital.

Platforma Future of Digital iti ofera si propria ei retea de socializare. Intr-un cuvant, ceea ce poate face automatizarea da automatizarii, si tu faci restul.

Future of Digital este automatizarea de care ai nevoie.

Este chiar un perpetuum mobile. Sa nu folosesti un sistem in 2019, este ca si cum te-ai pune singur la coada la posta sa trimiti un e-mail, si ai platit si timbrul.

Te astept ca parteneri pe linkul : https://lorenu.futureofdigital.info

This article was published on 10.08.2019 by Loredan Enuta
Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad


OR
Member Ad
Be a MoneyGuru !
Make $10 right now - just get your link. Earn $10 each time you pass it on and make loads of cash for many quick and easy tasks. Just click and get started to be amazed how fast MoneyGuru works!



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile