MLM Gateway Logo

Ultima lanserar nytt betalkort och Cashback för inköp upp till 100%?

Ultima lanserar äntligen det som många pratat om men kanske inte riktigt trott på. PLC-kortet erbjuder ett fenomenalt lyft för utvecklingen av hela kryptomarknaden. Nu behöver du inte längre kämpa för att konvertera kryptovaluta (Euro, dollar, pund, kinesisk yuan och japansk yen) till fiat (Euro, dollar, pund, kinesisk yuan och japansk yen) eller tvärt om. Använd ditt kort runt om i världen*. Betala var som helst - på bensinstationer, restauranger, taxibilar, stormarknader, online butiker.

Vad är då Ultima Cash Back?

Ultima cash back är unikt och kommer revolutionera miljoner människors online-shopping och ge dem upp till 100% cashback för sina inköp. 

Ultima cash back licens är en enkel produkt som låter kunden få cash back efter ett köp i Ultimas butik. Villkor för att få cash back, du ska vara medlem i Ultima community och medlemskapet är gratis. Du ska ha en giltig cash back licens och sedan välja en kupong som sedan ger dig upp till 100% tillbaka av summan du spenderar. Ultima kommer att lansera fler produkter löpande under året där du får återbetalning exempel är bilar, bensin, mat, resor, fastigheter och mängder av valmöjligheter. Ultima shop utvecklas löpande och nya handlare och online butiker ansluter sig löpande.

Ultima Eco System växer mycket fort och har närmare 3 miljoner medlemmar och troligtvis närmare 5 miljoner innan 2023 är till ända. 

Vilka möjligheter erbjuder Ultima dig som nätverkare att tjäna pengar?

Jag startade eget företag när jag hade fyllt 20 år, i dag är jag 62 och har testat några riktigt bra mlm företag och många riktigt dåliga. Ultima är det bästa jag representerat . Ultimas portfölj av olika produkter är unik och under året kommer nya produkter att lanseras och Ultima har en långsiktig plan som gör att du kan i lugn takt bygga en stabil verksamhet som genererar passiva inkomster år efter år och många medlemmar har inkomster på långt över €100,000 i månaden men samtidigt vill jag bara säga att det finns inga garantier eller löften utan allt beror på den enskilde medlemmen men möjligheten finns och du bestämmer om det här är något för dig eller inte.

Ultima är ett spännande företag med stora framtidsplaner och alla kan lyckas om vi hjälper varandra och du är välkommen 

This article was published on 30.05.2023 by Leif Strömstedt
Author's business opportunity:

Smartcoin Group - Blockchain, Crypto, Free to join
Ultima is a massive infrastructure project, which combines the innovation of the blockchain technology with the stability of dozens of time-tested business models.
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Look at this Amazing Program!
Helps you to Brand your business with All the tools an Entrepreneur Needs to succeed online.


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile