MLM Gateway Logo

Earn $ 16,000 with a stake of only $ 13

Najbolja matrica na svijetu koja radi od 2019. Ima 11 nivoa i na svakom 6 mjesta koje popunjavamo i automatski prelazimo na sljedeći nivo. Sa opkladom od 13 dolara možete zaraditi 16.000 dolara. Potrebno je malo truda da svaki član ima najmanje 2 člana, a matrica se brže popunjava. U tome nam pomažu klonovi i spirale koje padaju sa viših nivoa. Kako idemo na više nivoe, naši klonovi nam automatski otvaraju nove matrice koje počinju ponovo od prvog nivoa i opet nam donose profit, dok naša glavna matrica napreduje do vrha. Zarada tu nikada ne prestaje, jer stalno dobijate nove matrice. Savršen matematički algoritam za profit.

Ovaj posao je za uporne ljude, koji ne očekuju brzu zaradu. Ovo nije brza zarada u početku, ali kada smo svi aktivni, sa dovođenjem prijatelja i novih članova, sve je brzo i zarada se ponavlja na svim nivoima jer imamo puno matrica. 

Klonovi nam pomažu da napredujemo, tako da u drugom nivou dobijamo 3 klona, ​​u trećem nivou 6 klonova i oni padaju ispod članova u 1. nivou i popunjavaju matricu, tako da te niže članove gurate na sledeći nivo. U četvrtom nivou dobijamo 4 klona, ​ na petom nivou 8 klonova i oni padaju ispod članova u 2. nivou. U šestom nivou dobijamo 8 klonova, u sedmom 16 klonova koji padaju na treći nivo. In the eighth, ninth and tenth levels, we get 16 clones that fill the places from the first to the fifth level. In the eleventh level, you only have 2 places. One gives you a salary of $ 16,000, and the second place you get clones in all levels.

http://lfstlr.com/acc/ruzica

https://youtu.be/ad5DFMwwq_k?t=34

This article was published on 20.05.2022 by Ruzica Jovancevic
Author's business opportunity:

Life Styler - Matrix,MLM, 13 USD to join
Join

Member comments:

No comments yet
Facebook comments:


Member Ad
Free 1000 credits to your site
Receive 1000 credits to your site now!Great free traffic!


OR
Member Ad



Copyright © 2015-2022 Gateway Solutions s.r.o.
SupportPrivacy PolicyAffiliate TermsTerms of UseTestimonials
Desktop / Tablet | Mobile